Promjene u upravljačkim tijelima

Udruga trgovine i logistike održala je redovnu godišnju skupštinu članica.

Skupština je usvojila financijska izvješća te izvješća o radu iz ranijih razdoblja, a imenovala je i nove članove u upravljačkim tijelima Udruge.

Zbog odlaska člana Upravnog odbora, g. Tomislava Kramarića, na novu dužnost izvan Republike Hrvatske, na njegovo mjesto u Upravni odbor je imenovan dosadašnji član Savjeta Udruge, g. Tomislav Bagić. G. Bagić je od ove jeseni član uprave Konzum plusa, a njegovo dugogodišnje iskustvo na visokim pozicijama u sektoru trgovine doprinijet će ostvarenju ciljeva i programa Udruge.

Novi član Upravnog odbora je i g. Edvard Varda, dugogodišnji poduzetnik u sektoru trgovine te predsjednik uprave i suvlasnik društva Unconditional pod čijim okriljem djeluju brandovi trgovina Zoo City i Hunter. G. Varda u Upravni odbor donosi svoje iskustvo u specijaliziranoj ne-prehrambenoj trgovini te internetskoj trgovini.

U Savjet Udruge dolazi gđa Helena Klarić, predsjednica uprave najvećeg maloprodajnog lanca kioska Tisak plus. Gđa Klarić pojačat će Savjet svojim specifičnim iskustvom koji objedinjuje upravljanje maloprodajom, ali i unaprjeđenjem digitalizacije poslovanja u trgovini te loyalty programima trgovine.

Novim dužnosnicima želimo mnogo uspjeha u radu.